ISKOLAI FELÜGYELET MEGSZERVEZÉSE!

Tisztelt  Szülők!

Miután a Kormány újabb rendeleteiben feloldotta a kijárási korlátozásokat, és a védelmi intézkedések újabb ütemét rendelte el, egyre több szülőnek kell visszatérnie a munkahelyére.

A  Valkói Móra Ferenc Általános Iskola ezért,   a szülői igények beérkezése  után,  biztosítja a tanulók iskolai felügyeletét.

A felügyeletet maximum 5 fős kiscsoportokban szervezzük a tanulók számára, az iskola épületében.

A tanulók kiscsoportos napközbeni felügyeletébe nem tartozik bele a tantermen kívüli, digitális oktatás, a felügyelet nem terjed ki a tanulók tanítására. Ez továbbra is otthoni tanulást jelent. Ugyanakkor a tanuló pedagógusai által előírt feladatok elvégzésének technikai feltételét biztosítjuk, ezért kérjük, hogy az ügyeletre érkező tanuló a digitális eszközeit hozza magával!

A felügyelet megszervezése során fokozott figyelmet fordítunk a tanulók és dolgozók találkozási lehetőségeinek minimalizálására, a higiéniai intézkedések fokozott betartására.

Intézményünkben az ügyelet igénybevétele előtt legalább egy héttel a szülő,  munkaidőben a 06-30-241-9801-es telefonszámon, vagy a moraiskolavalko@gmail.com email címen kérheti gyermeke felügyeletét.

Együttműködésüket köszönjük.

Valkó, 2020.05.20.

Szigeti István

intézményvezető

Szóljon hozzá!

©2016 idStudio & SMThemes.com
oldal info: dankahazi.istvan@gmail.com
OM kód: 032382