TÁJÉKOZTATÁS A 2021.04.19-től BEVEZETETT VÁLTOZÁSOKRÓL!

Tisztelt Szülők!

Magyarország Kormányának napokban meghozott döntése és az EMMI 21/2021.04.16. határozata alapján az alábbiakról tájékoztatom Önöket!

 1. 04. 19-től az általános iskola 1-4. évfolyamán a tantermen kívüli digitális oktatás megszűnik és jelenléti oktatás kerül bevezetésre.
 2. 04.19-től az általános iskola 5-8. évfolyamán, előreláthatólag 2021.05.10-ig folytatódik a tantermen kívüli, digitális munkarend a korábban meghatározott órarend alapján!
 3. Az alsó tagozatos tanulók szüleit korábban már tájékoztatták az osztályfőnökök a gyerekeket érintő munkarend változásról. A visszajelzések alapján a szülők nagyobb része jelezte, hogy egészségügyi okokból gyermekét egyenlőre nem engedi vissza az általános iskolába. Ezeket a döntéseket nekünk tiszteletben kell tartani, és hiányzásaikat igazolni kell. Azonban a rendelet kiadása pontosította, hogy alsó tagozaton a digitális oktatás nem folytatható. Ezért azok a tanulókat, akik nem jelennek meg az iskolában hiányzóknak kell tekinteni, és hiányzásukat igazolni fogjuk. Tájékoztatom Önöket, hogy az a tanuló, akinek hiányzása eléri a 250 órát,  nevelőtestületi döntés alapján osztályozó vizsgát tehet. Kérem Önöket, hogy erre fokozottan figyeljenek. Az otthon maradó tanulók házi feladataikat a KRÉTA felületen kapják meg.
 4. A jelenléti oktatás ideje alatt a 2021.03.08-ig érvényes protokoll kerül visszaállításra. Ennek értelmében újra hangsúlyozni szeretném:
  1. Az iskolába lázmérés után csak egészséges és tünetmentes tanulók léphetnek be!
  2. Az intézményben a távolságtartás mellett a közösségi tereken maszk viselése kötelező!
  3. Az épületben továbbra is csak az itt dolgozók és az ide járó tanulók tartózkodhatnak!
 5. Kérem Önöket, csak egészséges és tünetmentes gyereket engedjenek az iskolába, ha valakinek családjában COVID-19 fertőzés van, kérem jelezze azt osztályfőnöknek!

Megértésüket megköszönve, mindenkinek jó egészséget kívánok!

Szigeti István
Igazgató

Szóljon hozzá!

©2016 idStudio & SMThemes.com
oldal info: dankahazi.istvan@gmail.com
OM kód: 032382