TÁJÉKOZTATÁS A DIGITÁLIS MUNKAREND BEVEZETÉSÉRŐL!

Szülők! Kedves Gyerekek!

A mai nappal kezdetét veszi az iskolai új munkarend! A tantermen kívüli, digitális munkarend!

Ez a most bevezetett változtatás pedagógusoktól nagy szakértelmet és odafigyelést, a szülőktől és a tanulóktól pedig komolyságot, felelősséget és odafigyelést igényel. A zökkenőmentes kezdéshez és a sikeres folytatáshoz néhány fontos szabályt rögzíteni kell:

  1. A most következő időszak nem előrehozott nyári szünet, hanem egy új típusú iskolai munkarend, ezért azt kérem mindenkitől, az otthoni tanulással hétköznap mindig foglalkozzatok, illetve, hogy ezt a szülők is kövessék nyomon!
  2. A működéshez szükségünk van minden tanulónknak elektronikus levélcímre, rövidebb néven email címre. A napokban az osztályfőnökök telefonon megkeresik a tanulókat vagy a szüleiket ezen email címek begyűjtése végett. Kérek mindenkit, hogy biztosítson gyermeke számára működő email címet!
  3. Az együttműködés felülete a KRÉTA napló lesz, ahol a pedagógus-tanuló, pedagógus- szülő kommunikálni tud. Ezért fontos az elektronikus elérhetőség, hogy a KRÉTA rendszer üzeneteiről mindenki értesülni tudjon!
  4. Vizsgálják meg a szülők és a tanulók is, 2020.03.17-től, hogy be tudnak e lépni az elektronikus naplóba, amennyiben nem, kérjük ezt a moraiskolavalko@gmail.com email címen jelezzék, hogy a hibát ki tudjuk javítani.
  5. Az okostelefont használó szülők és gyerekek töltsék le a KRÉTA applikációt, a Play Áruházból. (ingyenes), így azonnal értesülnek az e-naplóban történt változásokról, vagy üzenetekről.
  6.  Az 1-2. évfolyamosok, akik iskolaotthonos formában tanultak eddig a holnapi nap folyamán 8-16 óra között elvihetik a tankönyveket és munkafüzeteket az iskolából. Lehetőleg ne egyszerre érkezzenek!
  7. Az első feladatok és tanuláshoz szükséges anyagok előreláthatóan csütörtöktől érkeznek meg az érintettekhez!
  8. A pedagógusok konzultációs lehetőségeit, amikor telefonon, skypon beszélhetnek a pedagógussal, pár napon belül közzétesszük!

A közös munkához mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok! Mindenki vigyázzon magára és embertársaira!

Szigeti István

Intézményvezető

Szóljon hozzá!

©2016 idStudio & SMThemes.com
oldal info: dankahazi.istvan@gmail.com
OM kód: 032382