Tájékoztató a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatos iskolai intézkedésekről!

A tanulók és az intézményben dolgozók egészségének megóvása érdekében az iskolában az alábbi szabályok kerültek bevezetése, illetve pontosításra:

1. A korábban elhangzottakat megerősítve szeretném kiemelni, hogy mindenki közös érdeke, hogy az iskolánkba járó tanulókat és az itt dolgozókat megvédjük az esetleges járvány elterjedésétől. Éppen ezért, nyomatékosan kérek mindenkit, hogy igazolt koronavírus érintettség esetén a megadott elérhetőségek egyikén  azonnal értesítse az iskolát. (06-30-241-9801, 28-483-142, moraiskolavalko@gmail.com)

2. Az iskolai ügyintézéshez lehetőség szerint online (telefon, email) formákat részesítsék előnyben. Amennyiben a személyes jelenlét nélkülözhetetlen, akkor előre egyeztetett időben maszkviselés, kézfertőtlenítés és távolságok betartása mellett intézzék ügyeiket!

3. A járványveszély csökkentése érdekében az úszás órákat nem tartjuk meg, helyette a szabad levegőn tartott sportfoglalkozások kerülnek megszervezésre.

4. Délutáni, nem tanórai foglalkozásokat határozatlan időre felfüggesztjük.

5. Tanítási időben minimálisra csökkentettük a tanulók osztályok közötti keveredését, azonban közösségi területen (folyosók, zsibongó) ahol nehezen tartható a biztonságos távolság, a maszk használata ajánlott.

6. Amennyiben gyermekük számára maszkot biztosítanak, kérjük gondoskodjanak váltómaszk biztosításáról.

7. Iskolából távol maradó gyerekek a mai naptól  csak orvosi igazolással térhetnek vissza az iskolába, az igazolást azon a napon kell hozni, amikor a tanuló először jön iskolába! Az igazoláson szerepelni kell, hogy a tanuló közösségbe mehet!

8. Tünetek észlelése esetén a pedagógus azonnal értesíti a szülőt, ezért nyomatékosan kérem, hogy megfelelő és valós elérhetőségeket adjanak meg az osztályfőnököknek, hogy szükség esetén bármikor elérhessük Önöket!

Kérem Önöket továbbra is tünetmentes és egészséges gyermeket engedjenek az iskolába. Ha ezeket a szabályokat mindenki betartja megelőzhetjük, hogy iskolánkat be kelljen zárni, akár pár hétre is!

Köszönöm együttműködésüket, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Szigeti István

igazgató

Szóljon hozzá!

©2016 idStudio & SMThemes.com
oldal info: dankahazi.istvan@gmail.com
OM kód: 032382