Tájékoztató az új iskolai munkarendről!

Tisztelt Szülők!
Az alábbi fontos információkról tájékoztatom Önöket:

  1. 2020. március 16-tól a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket!
  2. 2020. március 16-tól kezdve új oktatási munkarend lép életbe, amit úgy hívnak, hogy tantermen kívüli digitális munkarend. A tananyagok tanulókhoz való eljuttatásáról, a különböző módszerekről az iskola pedagógusai holnap délelőtt döntenek. A kialakított rendszerről a holnapi nap folyamán, valamint a szükséges tennivalókról, több felületen (honlap, facebook, Kréta-napló) kapnak tájékoztatást.
  3. Azon szülők gyermekei számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, ezért semmilyen módon nem tudják megoldani a gyermek otthoni ellátását kiscsoportos felügyeletet biztosítunk. Azonban szeretném felhívni a kedves szülők figyelmét, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.
  4. Aki fentieket figyelembe véve, rendkívül indokolt esetben nem tudja gyermeke felügyeletét megoldani, kérem legkésőbb hétfő reggel 8 óráig jelezze ezt a moraiskolavalko@gmail.com elektronikus email címen.
  5. Kérjük, hogy folyamatosan figyeljék oldalunkat, az időközben érkező, minden új információt folyamatosan fogjuk megosztani Önökkel. Nyomatékosan kérek mindenki fokozottan ügyeljen gyermeke, hozzátartozói és önmaga egészségére és az egészségvédő szabályokat tartsák be és erre figyelmeztessék ismerőseiket is!

Az itt közölt információk megosztását és együttműködésüket továbbra is nagyon köszönjük!

Szigeti István
intézményvezető

Szóljon hozzá!

©2016 idStudio & SMThemes.com
oldal info: dankahazi.istvan@gmail.com
OM kód: 032382